Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 18.,
Andrea, Ilma napja van.

 

aug
25
péntek

2017. Évközi 21. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.18. - 13:19


 


1.    A mai napon (vasárnap) 18.00 órától imaórát tart a Cursillo - imacsoport.

2.    Templomunk búcsújával kapcsolatban köszönjük testvéreink nagyszámú jelenlétét, az imádságokat, énekeket és adományaikat. Továbbá azt a nagy munkát, ami megelőzte az ünnepet: a templom takarítását, szépítését. A felajánlott süteményeket, amit szeretettel hoztak. Az előkészületet a tanácsadó-testület tagjainak és a szorgos asszonyoknak, akik segítettek az ünnep előkészítésében és lebonyolításában. Munkatársainknak az önzetlenül végzett odaadó szolgálatát, és a ministránsok helytállását.

Külön köszönet illeti a Módos-, a Szopori-, és a Parola pékségeket, akik minden évben adományoznak termékeikből kenyeret és péksüteményt. Mindenkit az Úristen áldásával halmozzon el, hogy sok ilyen szép és felemelő ünnepben legyen részünk.

3.    Kedden (aug. 29.) 18.00 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János templomban lesz ünnepi búcsúi szentmise, amelyre szeretettel hívnak mindenkit. Ezért kedden nem lesz szentmise templomunkban.

4.    Csütörtökön (aug. 31.) közös megemlékező gyászmisét mutatunk be, augusztus hónapban elhunyt testvéreinkért.

5.    A héten elsőpéntek lesz, szentgyónásunkkal és szentáldozásunkkal engeszteljük Jézus Szentséges Szívét.

6.    A hét folyamán megkezdik tanulmányaikat a diákok, ezért jövő vasárnap a 8.30 órakor kezdődő szentmisében tartjuk a Veni Sancte-t, melyben kérjük a diákokra és tanáraikra a Szentlélek Isten kegyelmét. Ezen a szentmisén az ifjúsági zenekar játszik.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 908.0 KB, formátum: .pdf)