Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 24.,
György napja van.

 

szept
22
péntek

2017. Évközi 25. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.24. - 21:12


 

1.    Ma Szentírás vasárnapja van. Különös tisztelettel vegyük kézbe a Bibliát, figyeljünk mindig Isten, élő szavára. Ne csak olvassuk és hallgassuk, hanem váltsuk is tettekre, amire tanít és ösztönöz. Az ünnephez kapcsolódva készítettünk szentírási idézeteket, amelyet az ajtóknál osztanak. Vigyünk belőlük és elmélkedjünk a kapott idézeten.


2.    A mai napon (vasárnap) 18.00 órától imaórát tart a Cursillo - imacsoport.


3.    Szerdán (szept. 27.) megemlékező szentmisét mutatunk be, szeptemberben elhunyt testvéreinkért. Várjuk a gyászoló hozzátartozókat.


4.    A Szent Mihály templom búcsúját szeptember 29-én (péntek) Szent Mihály főangyal ünnepén 18.00 órakor kezdődő szentmisében ünnepeljük a város papjaival. Ezért pénteken nem lesz szentmise templomunkban. Október 1-jén (vasárnap) az ünnepi szentmise 9.30-kor kezdődik a Szent Mihály templomban, melynek főcelebránsa Dr. Lukácsi Zoltán ezüstmisés atya, a Győri Hittudományi Főiskola rektora. Szeretettel várják a testvéreket.


5.    Jövő vasárnap október hónap első vasárnapja lesz, a perselyadományokat a templom tornyának felújítására, ill. a toronyórára gyűjtjük.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 915.0 KB, formátum: .pdf)