Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. május 08.,
Mihály napja van.

 

nov
24
péntek

2017. Évközi 34. vasárnap - Krisztus Király ünnepe

Feltöltés dátuma: 2024.05.08. - 20:33

 

 

 1.    Köszönjük testvéreink nagylelkű adományait, amit a múlt vasárnapon a szegények megsegítésére adakoztak. A gondviselő Isten, jutalmazza meg kegyeleminek bőségével minden adományozó életét.

2.    Köszönjük mindazon testvéreink jelenlétét, akik részt vettek a szombati Krisztus Király ünnepéhez kapcsolódó szentségimádáson, 196 testvérünkkel voltunk együtt az Úrral. A szentségi Jézus áldása kísérje keresztény életüket!

3.    A mai nappal az egyházi év utolsó vasárnapjához érkeztünk és jövő héten, Advent 1. vasárnapjával kezdjük meg az új egyházi évet. Szombaton az esti szentmise kezdetén a ministránsok gyújtják meg az adventi koszorú első gyertyáját. Hívunk szeretettel mindenkit, hogy a gyertyák fényével eggyé válva megtaláljuk életünk igaz világosságát, a hozzánk érkező Krisztust.

4.    A héten elsőpéntek lesz, engeszteljük Jézus Szentséges Szívét. Végezzünk szentgyónást és járuljunk minél többször szentáldozáshoz.

5.    December 1-3-ig (péntek, szombat, vasárnap) adventi lelkigyakorlat lesz az Árpádházi Szent Margit templomban, Dr. Pápai Lajos püspök úr vezetésével. Pénteken és szombaton a 18 órakor, vasárnap a de. 11 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek.

6.    A Szent Orsolya Katolikus Iskola december 7-én (csütörtök) 16.00 órától játszóházat tart az óvódás nagycsoportos gyermekek részére.


 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 1.0 MB, formátum: .pdf)