Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 26.,
Ervin napja van.

 

jan
27
péntek

2017. Évközi 4. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.26. - 10:26




1.    A mai napon (vasárnap) 17.00 órától imaórát tart a Cursillo imaközösség.

2.    Az elsőáldozásra és bérmálásra készülő hittanosok szüleit tisztelttel hívjuk, január 30-án, (hétfő) 17.00 órára szülői megbeszélésre, melyet a templomban tartunk.

3.    Kedden az esti szentmisét január hónapban elhunyt testvéreinkért mutatjuk be. Szeretettel várjuk a gyászoló hozzátartozókat.

4.    Csütörtökön (febr. 2.) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét tarjuk. Urunkat, Jézust ünnepeljük, akit ezen a napon mutatattak be az Úr templomába. A szentmisében végezzük a gyertyaszentelés szertartását. A megszentelt gyertyákkal körmenetet tartunk a Plébánia Tanácsadó Testületének tagjaival.

5.    Pénteken (febr.3.) Szent Balázs püspök-vértanú emléknapja lesz. A szentmise végén Balázs-áldásban részesítjük testvéreinket, valamint a jövő hétvégén szentmisék végén is.

6.    Templomunkban az újságos asztalokon található jelentkezési lap az Apor Vilmos Imaszövetségbe. Kérjük, kitöltve szíveskedjenek leadni a sekrestyében vagy a plébánián.

7.    Házasságban élni jó. Egy életre igent mondani bátorság és nagy kaland. A Schönstatt Apostoli mozgalom soproni családegyesülete, a Pro Família Egyesület kéthetes programsorozatot hirdet a Házasság Hete Országos Rendezvény keretében Sopronban. A rendezvény célja évek óta országszerte az, hogy felhívja a figyelmet a házasság értékére, kiálljon mellette, és a párok számára frissítő, kapcsolatépítő lehetőségeket kínáljon. Sopronban, először most indul útjára a Szerelmi Kalandtúra elnevezésű eseménysor, amibe regisztrálás útján kapcsolódhatnak be a párok. A nyitóprogram február 05-én, vasárnap délután lesz a Szent Orsolya Iskola dísztermében. A plakátokon részletesen megtalálhatók a programok.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 900.0 KB, formátum: .pdf)