Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 25.,
Márk napja van.

 

febr
17
péntek

2017. Évközi 7. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.25. - 15:11




1.    Hajléktalan és szegénysorban lévő testvéreinknek jótékonysági ételosztást végeztünk a Szent István Plébánia közössége nevében, február 18-án, (szombat) a Kristály Üzletház földszintjén. Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítségükkel és adományaikkal a krisztusi szeretetet képviselték.

2.    Nyílt nap lesz február 25-én, (szombat) a Győri Papnevelő Intézetben, melynek keretében lehetőség nyílik arra, hogy a Szeminárium és a kispapok életét a papi hivatás iránt érdeklődő fiúk személyesen ismerhessék meg.

3.    Jövő vasárnap, gyűjtést tartunk a Katolikus Iskolák és Intézmények részére, amely összeggel a soproni Szent Orsolya Iskolát támogatjuk.  Kérjük kedves híveink nagylelkű adományait.

4.    A személyi jövedelemadó 1%-át ajánljuk fel a Magyar Katolikus Egyháznak. Technikai szám: 0011.

5.    Az Apor Vilmos Imaszövetség tagjai új papi és szerzetesi hivatásokért vállalnak imádságot. Csatlakozni az újságos asztalokon lévő jelentkezési lapon lehet. Amelyet kitöltve a sekrestyében lehet leadni.

6.    Az első osztályba készülő gyerekeket nyílt tanítási napra és játékos foglalkozásokra várják a Szent Orsolya Iskolába. Részletek a plakáton olvashatók.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 905.0 KB, formátum: .pdf)