Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 26.,
Ervin napja van.

 

márc
23
csütörtök

2017 Nagyböjt 4. vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2024.04.26. - 03:33


 

1.    Köszönetünket fejezzük ki mindazok felé, akik a múlt vasárnapi szentségimádási órákon részt vettek. Külön köszönet azoknak, akik vállalták az imaórák vezetését, benne az imákat és énekeket. Az Úr áldása legyen rajtuk!

2.    Ma (vasárnap) 18.00 órától imaórát tart a Cursillo imacsoport.

3.    Szerdán a szentmise után nagyböjti zsolozsmát imádkozunk, pénteken 18.30 órától keresztutat végzünk.

4.    Pénteken tartjuk a plébániai közösségi teremben 17.00 órától a bérmálásra készülők részére, a szentségfelkészítő kurzust. Kérjük, hogy a bérmálásra készülő fiatalok kötelezően jelenjenek meg.

5.    Ugyancsak pénteken az esti szentmisét ebben a hónapban elhunytakért mutatjuk be.

6.    Jövő vasárnap országos gyűjtést tart a Katolikus Egyház a Szentföldi keresztények megsegítésére.

7.    Csütörtökön és pénteken megtörtént a templom-toronyban lévő három harang lengőszerkezeteinek átépítése, és új villamosítási vezérlést kaptak. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik egyházi adójuk befizetésével és adományaikkal támogatják plébániánkat és templomunkat, amelyek lehetővé tesznek nagyobb beruházásokat is.

8.    A Szent Domonkos templomban április 1-jén (szombat), 11.30 órakor kezdődő szentmisében, Dr. Veres András megyéspüspök úr felszenteli az örökimádás kápolnát.

9.    A városi keresztút április 7-én, fájdalmas pénteken lesz megtartva Bánfalván a Hegyi templomnál, a 350 éves Pálos-keresztút képei előtt.





Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 906.0 KB, formátum: .pdf)