Szent István Plébánia

Ma 2019. augusztus 19.,
Huba napja van.

 

dec
07
péntek

2018 Advent 2. vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2019.08.19. - 11:48


1. A mai napon (vasárnap) 17.00 órától imaórát tart a Cursillo imacsoport.

2. A hajnali szentmisékre szeretettel várjuk továbbra is testvéreinket. A szentmisék előtt gyónási lehetőség van. Karácsonyi szentgyónását mindenki tartsa fontosnak.

3. Kérjük, hogy akik szeretnének jövő évi újságokat előfizetni, a sekrestyében jelezzék. A „Hitvallás” egyházmegyei magazin 2019-től megszűnik, csak elektronikusan jelenik meg. Az újság előfizetéseket december 15-ig tudjuk fogadni az összeg befizetésével.

4. Csütörtökön (dec. 13.) 18.00 órakor kezdődő karácsonyt-váró összejövetelen tartjuk a Plébánia Tanácsadó Testületével megbeszélésünket, valamint ekkor köszönjük meg egész éves szolgálatát mindazoknak, akik önzetlen szeretettel szolgálnak, segítenek, dolgoznak a templomért és plébániáért. Szeretettel várjuk őket.

5. Pénteken (dec. 14.) tartjuk a plébániai közösségi teremben 17.00 órától az elsőáldozásra készülők részére, a szentségfelkészítő kurzust, amelyre szüleiket is várjuk szeretettel.

6. Az idei adventben is végezzük a Szent Család szálláskeresési ájtatosságot, mely karácsony előtt 8 nappal, december 17-én (hétfő) kezdődik. Ennek célja: az advent imádsággal való megszentelése. Akik szeretnék a Szent Család képét elvinni otthonukba, hogy együtt imádkozzon a család a Szent Család képe előtt, azok iratkozzanak fel a sekrestyében. A hajnali szentmisék végén lehet elvinni a képet és másnap reggel adjuk tovább egy másik családnak.

7. Akik a „cipős-doboz” segítő és ajándékozási akcióban szeretettel rész vettek, kérjük, hogy jövő vasárnapig az ajándék-dobozokat szíveskedjenek elhozni.
Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 711.0 KB, formátum: .pdf)