Szent István Plébánia

Ma 2018. december 14.,
Szilárda napja van.

 

jan
26
péntek

2018 Évközi 4. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2018.12.14. - 04:161.    A mai napon (vasárnap) imaórát tart a Cursillo imacsoport 17.00 órától.

2.    Szerdán (Jan. 31.) a szentmisét január hónapban elhunyt testvéreinkért mutatjuk be. Várjuk a gyászoló hozzátartozókat.

3.    Pénteken (febr. 2.) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét tarjuk. Urunkat, Jézust ünnepeljük, akit ezen a napon mutatattak be az Úr templomába. A szentmisében végezzük a gyertyaszentelés szertartását és az elsőáldozó-jelöltek bemutatását. Az idei hittanévben 43 gyermek kéri, hogy részesülhessen az Eucharisztia vételében. Imáinkkal kísérjük életüket! A megszentelt gyertyákkal körmenetet tartunk a Plébánia Tanácsadó Testületének tagjaival és az elsőáldozó-jelöltekkel.

4.    Szombaton (febr.3.) Szent Balázs püspök-vértanú emléknapja lesz. A szentmise végén Balázs-áldásban részesítjük testvéreinket, valamint a vasárnapi szentmisék végén is.

5.    Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Házasság hete rendezvény Sopronban, a Schönstatti Családmozgalom szervezésében, a Házashétvége közösséggel együttműködve. Tavaly sikerként értékelték a szervezők, hogy 100-nál több házaspár és jegyespár  regisztrált a rendezvényre és sokan várják már az idei programokat is. A rendezvény célja évek óta az, hogy felhívja a figyelmet a házasság értékére, kiálljon mellette, és a párok számára frissítő, kapcsolatépítő lehetőségeket kínáljon. A programba idén is regisztrálás útján kapcsolódhatnak be a párok www.profamilia.hu. A programok megtalálhatók a plakátokon.

 
Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 811.0 KB, formátum: .pdf)