Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

ápr
13
péntek

2018 Húsvét 3. vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 06:11



1.    A hét folyamán elkezdődik a templom tornyának felújítása. Első ütemben az állványozást végzik el, majd a felület letisztításán és javításán dolgoznak. Ezt követi az algátlanítás és végül a festés. Ezzel egyidőben a toronyban előkészítik a toronyóra vezérlőegységeit és lehetőség szerint az óramutatók kerülnek felszerelésre. Hálásan köszönjük eddigi adományaikat, amellyel hozzájárultak a felújítás költségeihez.

2.    A felújítási munkák miatt a Plébánia Irodán csak szerdán és csütörtökön lesznek hivatali órák.

3.    Pénteken (ápr. 20.) felkészítőkurzust tartunk a bérmálásra készülők részére 17.00 órától a közösségi teremben. Kérjük, hogy a fiatalok kötelezően jelenjenek meg.

4.    Jövő vasárnap, Jó Pásztor ünnepe lesz, amikor hivatásokért imádkozunk. A hét folyamán imáinkat ajánljuk fel papi és szerzetesi hivatásokért. Jövő vasárnapi perselyadományainkkal pedig segítsük a papnevelés nemes feladatát.

5.    A Szent György templom búcsúját ápr. 24-én (kedd) tartják. 18.00 órakor a város papságával koncelebrált szentmise kezdődik, melynek főcelebránsa Bellovics Gábor jezsuita szerzetes atya lesz. Szeretettel várják a testvéreket.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 794.0 KB, formátum: .pdf)