Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 16.,
Csongor napja van.

 

máj
18
péntek

2018 Pünkösdvasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.16. - 20:51



1.    Pünkösdhétfőn Ferenc pápa rendelkezése értelmében, a Boldogságos Szűz Máriát, mint az Egyház Anyját ünnepeljük. Vasárnapi miserendet tartunk. A 10.00 órakor kezdődő szentmisében Dr. Veres András megyéspüspök úr a Szent Orsolya Katolikus Iskola fiataljainak szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. Ezért tisztelettel kérünk mindenkit, hogy lehetőleg a 8.30 órás és a 19.00 órás szentmisére jöjjenek testvéreink.

2.    Kedden (máj. 22.) a Plébániai Tanácsadó Testülettel ülést tartunk az esti szentmise után. Számítunk jelenlétükre.

3.    Május 23-án (szerda) a Győri Bazilikában de. 11.00 órakor ünnepi püspöki szentmise lesz Boldog Apor Vilmos püspök tiszteletére. Szeretettel várnak mindenkit.

4.    A II. félévi újság előfizetéseket június 3-ig szíveskedjenek befizetni a sekrestyében, akik továbbra is igényt tartanak a katolikus kiadványokra.

5.    Jövő vasárnap a Szentháromság Egy Isten ünnepét üli Egyházunk.

6.    Mint már korábban hirdettük, Holpár Balázs diakónusunkat június 16-án, a Győri Bazilikában áldozópappá szenteli, Dr. Veres András megyéspüspök úr. Újmiséjét június 17-én mutatja be templomunkban. A papszentelésre autóbusz indul a szentelés napján (jún. 16.) a Szent István templom elől 7.15 órakor. Akik szeretnének autóbusszal utazni a papszentelésre, kérjük, iratkozzanak fel a sekrestyében. Az autóbusz költségét egy jószándékú adományozó vállalta, ezért nem kell fizetni az utazásért. Imáinkkal kísérjük szentelendő testvérünket, hogy mindig odaadóan és hűségesen állhasson az Úr színe elé papi szolgálatával.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 922.0 KB, formátum: .pdf)