Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 16.,
Csongor napja van.

 

dec
08
vasárnap

2019. Advent 2. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.16. - 09:14

1.  A mai napon (vasárnap) 17.00 órától imaórát tart a Cursillo imacsoport.

2.  A hajnali szentmisékre szeretettel várjuk továbbra is testvéreinket. A szentmisék előtt gyónási lehetőség van. Karácsonyi szentgyónását mindenki tartsa fontosnak.

9.  Kérjük, hogy akik szeretnének jövő évi újságokat előfizetni, (Új Ember hetilap, és az Adoremus havonta megjelenő liturgikus füzet) a sekrestyében jelezzék. Az Új Ember éves előfizetési összege 10.600 Ft, az Adoremus éves előfizetése 7.000 Ft. Az újság előfizetéseket december 15-ig tudjuk fogadni az összeg befizetésével.

3.  Pénteken (dec. 13.) tartjuk a plébániai közösségi teremben 16.00 órától a bérmálásra készülők részére a szentségfelkészítő kurzust, kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.

4.  A Bánfalvi Óvoda Kőszegi Úti Tagóvodája pénteken (dec. 13.) 17:30-kor tartja a már hagyománnyá vált adventi koncertjét. A koncerten az óvodások, a pedagógusok és vendég fellépők segítségével hangolódunk karácsony ünnepére. A koncert jótékonysági rendezvény, melynek összegét az óvodások programjaira fordítják. Az óvoda apraja-nagyja jó szívvel várja az érdeklődőket!

5.  Az idei adventben is végezzük a Szent Család szálláskeresési ájtatosságot, mely karácsony előtt 9 nappal, december 15-én (vasárnap) kezdődik. Ennek célja: az advent imádsággal való megszentelése. Akik szeretnék a Szent Család képét elvinni otthonukba, hogy együtt imádkozzon a család a Szent Család képe előtt, azok iratkozzanak fel a sekrestyében. A hajnali szentmisék végén lehet elvinni a képet és másnap reggel adjuk tovább egy másik családnak.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 1.0 MB, formátum: .pdf)