Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

jan
18
péntek

2019. Évközi 2. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 12:01


1. Az elmúlt héten, szerdán a Plébániai Tanácsadó Testület ülésén megtárgyaltuk az elmúlt év zárszámadását, amelyet a Testület egyhangúlag elfogadott, ezek után felterjesztésre kerül a Győri Egyházmegyéhez.

2. Hajléktalan és szegénysorban lévő testvéreinknek jótékonysági ételosztást végeztünk a Szent István Plébánia közössége nevében, a Plébánia Tanácsadó Testületének tagjaival, január 19-én, (szombat) 13.00 órától a Kristály Üzletház földszintjén. Köszönetünket fejezzük ki mindazok felé, akik bármiben is segítségünkre voltak.

3. A héten, január 21-26. között lesz megtartva az imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az ökumenikus imádságok  17.00 órakor kezdődnek a plakáton szereplő rend szerint.

4. Az első osztályba készülő gyerekeket nyílt tanítási napra és játékos foglalkozásokra várják a Szent Orsolya Iskolába. Részletek a plakáton olvashatók.

5. Előadás-sorozatot indítanak a Domonkos templomban havonta egy alkalommal a du. 4 órás szentmise után az Eucharisztikus Világkongresszusra készülés jegyében. Az első előadás: január 27-én (vasárnap) lesz megtartva.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 669.0 KB, formátum: .pdf)