Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 24.,
György napja van.

 

okt
20
vasárnap

2019. Évközi 29. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.24. - 01:00

1. Jövő vasárnap lép érvénybe a téli időszámítás, amikor egy órával visszaállítjuk óráinkat. Ezért jövő vasárnaptól az esti szentmisék egy órával korábban, 18.00 órakor kezdődnek vasárnap és hétköznap egyaránt.

2.  A Soproni Szent István templom Ifjúsági Zenekara „Gyertek Ifjak Krisztushoz” várja azokat a különféle hangszereken játszó fiatalokat, akik szívesen bekapcsolódnának a zenekar életébe és szívesen zenélnek a kéthetenként vasárnap 8:30-kor kezdődő "gitáros" szentmiséken. Továbbá várjuk azokat is, akik nem játszanak hangszeren, de a zenekar munkáját segítve énekükkel dicsőítik az Istent. A zenekari-énekkari próbák kéthetente szombaton 17 órától lennének, a másnapi zenekari szentmise előestéjén a templom hittantermében. Az első próba jövő héten szombaton (26-án) 17 órakor kezdődik. A zenekar rövid bemutatkozása:

http://szentistvansopron.hu/zenei-elet/ifjusagi

3.  A 2020. évre szentmiséket előjegyeztetni november 19-től lehet a plébánián, hivatali órákban.

4. Hálásan köszönjük plébániánk területén élő testvéreinknek az egyházi hozzájárulás (egyházi adó) befizetését, amivel a templom és a plébánia fenntartásához járultak hozzá. Szeretettel kérjük, akik még nem teljesítették keresztény kötelességüket, december 15-ig legyenek kedvesek befizetni egyházi hozzájárulásukat, ami történhet személyesen, vagy a templomban található sárga postai csekken, vagy banki utalással.

5.  A Szent Imre templom búcsúját 2019. november 5-én (kedd) 18 óra és 10-én (vasárnap) 9 óra ünneplik. Részletes tájékoztatás a kihelyezett plakátokon olvasható.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 916.0 KB, formátum: .pdf)