Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 24.,
György napja van.

 

nov
24
vasárnap

2019. Évközi 34. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.24. - 19:07

1.  A mai nappal az egyházi év utolsó vasárnapjához érkeztünk és jövő héten, Advent 1. vasárnapjával kezdjük meg az új egyházi évet. Szombaton az esti szentmise kezdetén gyújtjuk meg az adventi koszorú első gyertyáját. Hívunk szeretettel mindenkit, hogy a gyertyák fényével eggyé válva megtaláljuk életünk igaz világosságát, a hozzánk érkező Krisztust.

2.  A jövő évre szentmiséket előjegyeztetni továbbra is lehet a plébánián, hivatali órákban.

3.  Advent 1. vasárnapján (dec. 1.) a Pro Kultúra Sopron szervezésében 16 órától Pitti Katalin Liszt-díjas Érdemes Művész tart adventi koncertet a soproni Szent István templomban. A belépés díjtalan. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4.  Szintén Advent 1. vasárnapján (dec. 1.) Békesség 8 szólamban című hangversenyre várják a kedves érdeklődőket 17 órától a soproni domonkos templomba. A belépés díjtalan, de adományokat szívesen fogadnak.

5.  November 29-30 és december 1. (péntek, szombat, vasárnap) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz a Soproni Szent Margit templomban dr. Németh Gábor, az MKPK Titkársága irodaigazgatója vezetésével. Pénteken és szombaton a 18 órakor, vasárnap pedig a 11 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A pénteki és szombati szentmisék előtt 16:30 órától, vasárnap pedig 9:30 órától szentgyónási lehetőség. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz.

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 1.1 MB, formátum: .pdf)