Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2020. május 26.,
Fülöp, Evelin napja van.

 

ápr
19
péntek

2019 Húsvétvasárnap

Feltöltés dátuma: 2020.05.26. - 21:171. Húsvéthétfőn vasárnapi miserend lesz templomunkban. Szeretettel várunk mindenkit, hogy közösen adjunk hálát a feltámadás ajándékáért.

2. Szerdán (ápr. 24.) a Szent György templom búcsúi ünnepét tartják. 18.00 órakor a város papságával koncelebrált szentmise kezdődik. Húsvét 2. vasárnapján 9.00 órakor a búcsúi szentmisét Dr. Németh Gábor atya, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia irodaigazgatója mutatja be. Mindkét ünnepre várják a testvéreket.

3. Pénteken megemlékező szentmisét mutatunk be áprilisban eltemetett testvéreinkért. Szeretettel várjuk a gyászoló hozzátartozókat.
 
4. Jövő vasárnap, az Isteni Irgalmasság ünnepét üljük.

5. Hálás köszönetemet fejezem ki mindazok felé, akik munkájukkal, segítségükkel, áldozatukkal és adományaikkal hozzájárultak Húsvét méltó megünnepléséhez. Szeretettel gondolok mindazokra, akik jelenlétükkel, imáikkal megélték nagyböjt szent idejét, a keresztútjárásokat és jelen voltak a Szent Három Napon. Továbbá megemlékezem idős, beteg és szenvedő embertestvéreimről is, akik nehéz keresztet hordanak, váljék áldozatuk gyógyulásukra és üdvösségükre.

Szívből kívánok mindenkinek áldott húsvétot, hogy a feltámadás öröme adjon elég erőt mindenki számára az élet küzdelmeihez. Mindannyian váljunk húsvéti emberekké, akik tudnak reménnyel tekinteni az életre, akik megértik a halál és a feltámadás valódi misztériumát. Ezért örvendjen ma a szívünk, és kérjük, hogy Isten, ajándékozó áldása kísérjen minket!
Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 725.0 KB, formátum: .pdf)