Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 23.,
Béla napja van.

 

márc
14
csütörtök

2019 Nagyböjt 2. vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2024.04.23. - 23:58



1. A mai vasárnap, (márc. 17.) szentségimádási napja van templomunknak. A 10.00 órás szentmisében Dr. Versegi Beáta Mária szerzetesnő szól hozzánk. A szentmise után bemutatja egyik könyvét, amelyet az előadás után meg lehet vásárolni. Ezt követi 11.45 órakor a szentségkitétel, majd az imádási-órák. 15.00 órától Beáta nővér vezeti a szentórát. A hirdetőtáblára kifüggesztettük a szentségimádási órák beosztását. Köszönöm az imaórák vezetését és megszervezését azoknak, akik ebben részt vesznek. Bízom benne, hogy a szentségimádási nap mindnyájunkban elmélyíti a Krisztushoz való tartozást. Szeretettel hívunk mindenkit és számítunk testvéreink jelenlétére!

2. A jövő hét folyamán csak kedden, szombaton és vasárnap lesznek szentmisék templomunkban, valamint a plébánia iroda is zárva tart, mert a papság lelkigyakorlatán veszek részt.

3. Pénteken (márc. 22.) felkészítő-kurzusra várjuk az elsőáldozásra készülőket 17.00 órától a közösségi terembe.

4. Sopron templomaiban március 17-24-ig, Szent József hetében szentségimádás lesz. Részletes program a hirdetőtáblán megtekinthető.

5. Szent József ünnepén a Szentlélek templomban az édesapák, nagyapák, családfők megáldásának a szertartását végzik 17.00 órakor. Imádságainkkal kísérjük őket Szent József közbenjárását kérve! Részletek a plakátokon olvashatók.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 684.0 KB, formátum: .pdf)