Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 25.,
Márk napja van.

 

jún
15
szombat

2019 Szentháromság vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2024.04.25. - 12:17


1. Pénteken a szentmise előtt, 18.45 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

2. A plébánia irodán a jövő héttől valamint július hónapban heti két alkalommal tartunk hivatali órákat: szerdán 15-17 óráig; valamint csütörtökön de. 9-11 óráig.

3. Jövő vasárnap Úrnapja lesz, Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepe. A szentmise 9.00 órakor kezdődik, amely után tartjuk az úrnapi körmenetet. Kérjük kedves testvéreinket, hogy az úrnapi oltárok feldíszítésében és virágszirmok gyűjtésében segítségünkre legyenek. A ministránsok és a liturgiában résztvevők részére próbát tartunk csütörtökön 18.00 órától. Akik az úrnapi oltárok feldíszítéséhez virágokat, virág-szirmokat tudnak ajándékozni, a hét második felében szíveskedjenek elhozni. Hálásan köszönjük segítségüket.

4. A Győri Egyházmegyei dispozíciók, papi helyezések az idei évben a Szent István Plébániát és személyemet is érintik. Dr. Veres András megyéspüspök úr 2019. augusztus 1-től felment a plébánia plébánosi teendőinek végzése alól. Felkért és kinevezett a Győri Székesegyház plébánosává, amelyre papi engedelmességből igent mondtam.
Utódomul, Bajkai Csaba kisbéri plébános atyát nevezte ki Megyéspüspök úr a Szent István Plébánia új plébánosává. Kérem, fogadják őt szeretettel és imáikkal kísérjék mindkettőnk papi-, és szolgálati útját.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 707.0 KB, formátum: .pdf)