Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 25.,
Márk napja van.

 

jún
21
vasárnap

2020. Évközi 12. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.25. - 03:36

1.  Hálás köszönjük mindazok áldozatos munkáját, szolgálatát, segítségét, akik a múlt vasárnapon, Úrnapjának méltó megünnepléséhez hozzájárultak. Minden jóságukat jutalmazza az Úr bőséges áldásával!

2.  Szerdán (jún. 24.) Keresztelő Szent János főünnepe lesz. 18.00 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János templomban ünnepi búcsúi szentmise kezdődik, amelyre szeretettel hívnak mindenkit. Ezért szerdán nem lesz szentmise templomunkban.

3.  Pénteken a szentmise előtt 18.45 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

4.  Vasárnap (jún. 28.) 18.00 órától imaórát tart a Cursillo imacsoport.

5.  2020. július 5-én vasárnap a 10 órakor kezdődő szentmisében Böcskei Győző esperes-plébános atya, székesegyházi kanonok úr ad hálát templomunkban pappá szentelésének 25. évfordulója alkalmából és ezüstmisés áldásban részesíti a jelenlévőket.  Az ünnepi szentmise szónoka Mészáros Csaba gödi plébános atya lesz. Szeretettel varjuk a kedves híveket.

    A szentmise után szeretet-vendégségre hívjuk a jelenlévő híveket az emeleti hittanterembe, ahol rövid beszélgetésre is lehetőég nyílik Győző atyával. Kérünk mindenkit, hogy ezen szép ünnep alkalmából legyenek segítségünkre száraz édes-, és sós sütemények készítésével. Az elkészített süteményeket szombaton délutántól (júl. 4.) az esti szentmiséig szíveskedjenek elhozni.

6.  Szeptember 5-én, (szombat) 10.00 órakor tartják a győri Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséjét. Kérjük, hogy akik házasságkötésük kerek évfordulóját ünneplik (5, 10, 15, 20, 25, vagy még valamely kerek évfordulót), és részt szeretnének venni az ünneplésben, július 30-ig szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánia irodán, hogy adataikat elküldhessük a püspökségre.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 918.0 KB, formátum: .pdf)