Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

szept
06
vasárnap

2020. Évközi 23. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 10:10

1.  A mai napon (vasárnap) 18.00 órakor imaórát tart a Rózsafüzér-társulat, papi- és szerzetesi hivatásokért. 18.45 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

2.  Kedden (szept. 8.) templomunk felszentelésének évfordulójának napján a szentmise után 20 órakor kerül sor a templom előtt lévő Szent István szoborcsoport emléktáblájának megáldására és leleplezésére. Ez a nap egybeesik az ágfalvi csata emléknapjával is. Részletek a faliújságon lévő plakáton.

3.  Vasárnap (szept. 13.) templomunkban az esti szentmiséhez kapcsolódóan Fatima-i körmenet tartunk.

 

4. Ugyanezen a napon (vasárnap) tartjuk a szentföldi gyűjtést. Perselyadományainkat a szentföldi kegyhelyek megsegítésére továbbítjuk.

5.  A hirdetőtáblán és a plébánia weboldalának heti hirdetés menüjének csatolmányaként olvashatjuk az MKPK intézkedéseit az új járványhelyzettel kapcsolatban.

6.  A Szent Imre Plébánia szeretettel várja a 14 és 35 év közötti fiatalokat minden hónap második péntekén szentmisére és dicsőítő virrasztásra, melyet a plébánia Töviskorona együttesének színvonalas zenéje alapoz meg. Az első alkalom szeptember 11-én, pénteken 19.15-kor kezdődik a Szent Imre templomban, melynek mottója: „Kerülj beljebb! – Újratervezés”. Részletek a kitett plakáton olvashatók.

7.  A soproni Regnum Marianum katolikus közösség vezetőképzőt indít, olyan 15-25 éves gyakorló keresztény fiataloknak, akik szívesen fejlesztenék magukat hittani ismeretekben, pedagógiában, önismeretben és egyéb vezetési praktikákban. Bővebb információkat a plakáton, illetve a szórólapon olvashatnak az érdeklődők.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 923.0 KB, formátum: .pdf)
MKPK rendelkezései - új járványhelyzet
(fájlméret: 748.0 KB, formátum: .pdf)