Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 24.,
György napja van.

 

okt
11
vasárnap

2020. Évközi 28. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.24. - 07:17

1.  A mai napon (vasárnap) 18.00 órakor imaórát tart a Cursillo imacsoport.

2.  Jövő vasárnap (okt. 18.) a missziók vasárnapját ünnepeljük. Ezen alkalomból országos gyűjtést tartunk katolikus templomainkban a missziók javára. Kérjük testvéreink adományait, amellyel az Egyház világméretű missziós munkáját támogatják.


3.  Az elmúlt vasárnap Péter-fillér gyűjtést tartottunk templomunkban. A gyűjtés összege 196.415 Ft volt. A jó Isten fizesse meg adományaikat.

4.  Várjuk felkészítő csoportunkba azoknak a most 9. évfolyamos tanulóknak jelentkezését, akik a jövő évben szeretnének bérmálkozók lenni. A jelentkezés feltétele az elmúlt 8 évben történt iskolai hitoktatásban való részvétel. Jelentkezési lapok a sekrestyében, valamint a plébánia hivatalban (hivatali időben) kérhető.

 

5.  Megérkeztek az elsőáldozásról készült fényképek, melyek a sekrestyében átvehetők.

 

6.  Október 18-án (vas.) 15.00-kor kerül sor Fertőszentmiklóson az újonnan létesült Házaspárok Útja megáldására. A stációkat egy-egy házaspár imája kíséretében áldja meg Simonics Péter fertőszentmiklósi plébános úr. Szeretettel várunk minden jelenlegi és leendő házaspárt. Részletek a faliújságra kitett plakáton olvashatók.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 908.0 KB, formátum: .pdf)