Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 18.,
Andrea, Ilma napja van.

 

jan
26
vasárnap

2020. Évközi 3. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.18. - 02:16

1.  A mai napon (vasárnap) 17.00 órától imaórát tart a Cursillo imacsoport.

2.  Szerdán (jan. 29.) 8 órától nyílt tanítási napot tartanak a Szent Orsolya Iskolában, ahová várják az első osztályba készülő gyerekeket. Részletek a faliújságra kitett plakáton.

3.  Pénteken (jan. 31.) a 18 órakor kezdődő szentmisét január hónapban elhunyt testvéreinkért mutatjuk be. Várjuk a gyászoló hozzátartozókat.

4.  Vasárnap (febr. 2.) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét tarjuk. Urunkat, Jézust ünnepeljük, akit ezen a napon mutattak be az Úr templomába. A 10.00 órakor kezdődő szentmisében végezzük a gyertyaszentelés szertartását. A megszentelt gyertyákkal körmenetet tartunk a Plébánia Tanácsadó Testületének tagjaival.

5.  Ugyan ezen a napon (febr. 2.) a megszentelt élet ünnepére hívják a híveket a Soproni Szent Júdás Tádé domonkos templomba, ahol Dr. Veres András megyéspüspök 16 órai kezdettel ünnepi szentmisét celebrál, melyben hálát adnak hivatásukért az egyházmegye területén élő szerzetesek.

6.  Jövő hétfőn (febr.3.) Szent Balázs püspök-vértanú emléknapja lesz. A 18 órakor kezdődő szentmisében Balázs-áldásban részesítjük testvéreinket.

7. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Házasság hete rendezvénysorozat Sopronban és Fertőszentmiklóson, a Schönstatti Családmozgalom szervezésében, a Házas Hétvége közösséggel együttműködve. A rendezvény célja évek óta az, hogy felhívja a figyelmet a házasság értékére, kiálljon mellette, és a párok számára frissítő, kapcsolatépítő lehetőségeket kínáljon. A programba idén is regisztráció útján kapcsolódhatnak be a párok. Regisztrálni a www.profamilia.hu honlapon lehet. A program Szentmisével indul február 6-án, csütörtökön 18 órakor a Szent György templomban és 16-án zárul a Szent Imre templomban. További információk a kihelyezett plakáton és a www.profamilia.hu honlapon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

 




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 915.0 KB, formátum: .pdf)