Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 20.,
Tivadar napja van.

 

jún
14
vasárnap

2020. Úrnapja

Feltöltés dátuma: 2024.04.20. - 14:38

1.  Pénteken a szentmise előtt 18.45 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

2.  Vasárnap (06.21.) a 8.30-kor kezdődő szentmisén a templom ifjúsági zenekara teljesít szolgálatot, gitáros mise lesz.

3.  A Soproni Szent István templom sekrestyési feladatok ellátására keres szolgálattevőt, két fő sekrestyést. A szolgálat ellátása váltásban napi szinten történik, ami alkalmakként kb. 2 óra. Feladatuk a templom szentmise előtt 1 órával történő nyitása, a szentmiséhez való előkészítés; liturgikus eszközök, ruhák, könyvek. Előkészítés a keresztelőkhöz, esküvőkhöz. Szükség szerint a ministráns ruhák helybeni mosása-vasalása. A szolgálat ellátásáért a plébánia tiszteletdíjat fizet, ami 30.000 Ft/fő/hó.  Jelentkezni a plébánián lehet.

4.  Valamint az egyházi hozzájárulás beszedésére keres a plébánia segítőket. Az adószedő/k/nek azokat az embereket, családokat kell felkeresniük, akik valamilyen oknál fogva nem tudják a plébániára eljuttatni az éves egyházi hozzájárulást. Az adószedő/k/ körzete a Szent István plébánia körzetéhez tartozó utcák. A szolgálatért járó tiszteletdíj az egyházi hozzájárulást szedő általa beszedett egyházi adó 10 %-a. Jelentkezni a plébánián lehet.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 925.0 KB, formátum: .pdf)