Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

okt
17
vasárnap

2021. Missziók vasárnapja

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 10:40

1. Csütörtökön (okt. 21.) a felnőtt hittan (szentségekre való felkészítés) 17 órakor kezdődik a templom hittantermében.

2. Hálásan köszönjük plébániánk területén élő testvéreinknek az egyházi hozzájárulás (egyházi adó) befizetését, amivel a templom és a plébánia fenntartásához járultak hozzá. Kérjük, akik még nem teljesítették keresztény kötelességüket, december 15-ig legyenek kedvesek befizetni egyházi hozzájárulásukat, ami történhet személyesen a plébánián, vagy a templomban található sárga postai csekken, vagy banki utalással. (Banki utalásnál fontos, hogy a közlemény rovatba tüntessük fel az utca házszámot is.) Az utalással kapcsolatos információk megtalálhatók a plébánia weboldalán: http://szentistvansopron.hu/fooldal/egyhazi_ado

3. Orsolya napi játszóház nagycsoportos gyerekeknek (okt. 21.) Szent Orsolya R.K. Gimnázium, Ált. Isk., Óvoda - Deák tér 32. sz. alatt. Részletek a templomi hirdetőtáblán lévő plakáton.

4. A Szent Orsolya Iskola Sopron rajzpályázatot hirdet nagycsoportos óvodások részére. Részletek a templomi hirdetőtáblán lévő plakáton.

5. Október 23-án (szombat) 10.00-18.00 óráig a soproni Szent Imre Plébánia régiós keresztény könnyűzenei képzésnek ad otthont. A meghívott előadók: Mező Misi, Bolyki Balázs, Gável Gellért, Szabó Balázs és Gável András. Szeretettel hívunk és várunk énekeseket és hangszereseket, akik szeretnék fejleszteni tudásukat, hogy egyre szebben, még inkább Isten dicsőségére végezhessék szolgálatukat! Részletek és jelentkezési űrlap a Szent Imre Plébánia honlapján találhatók. A részvétel ingyenes!




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok - 10.17.
(fájlméret: 885.0 KB, formátum: .pdf)