Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 20.,
Tivadar napja van.

 

jún
26
vasárnap

2022. Évközi 13. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.20. - 15:04

1.  Köszönjük mindazok áldozatos munkáját, szolgálatát, segítségét, akik a múlt vasárnapon, hozzájárultak Úrnapjának méltó megünnepléséhez. Minden jóságukat jutalmazza az Úr bőséges áldásával!

2.  Kedden (június 28.) 19 órakor a szentmisét június hónapban elhunyt testvéreinkért mutatjuk be. Várjuk a gyászoló hozzátartozókat.

3.  Vasárnap (július 3.) országos gyűjtés lesz a Szentszék javára. Perselyadományainkat erre a célra fogjuk továbbítani.

4.  A Szent István Plébánia szeretettel hívja és várja a fiatal családokat július 9-re (szombat) délelőtt 9 órától közösségformáló családi napra a kurucdombi játszótérre és sportpályára. Az étkezés batyus alapon történik, így kérünk mindenkit, hogy hozzon magával valami finomságot. Üdítőről, frissítőről pedig a plébánia gondoskodik.

5.  A Plébánia felhívja a jelenleg 8. osztályos Deák Téri Általános Iskola hittanos tanulók figyelmét, hogy akik 2023 tavaszán bérmálkozók szeretnének lenni, szeptembertől - Püspök úr által megszabott - bérmálási felkészítőn kell részt venniük. Kérjük a bérmálkozásra készülő fiatalokat, hogy a nyár folyamán továbbra is lelkiismeretesen vegyenek részt a vasárnapi és ünnepi szentmiséken, a szeptemberi tanévnyitó mise után pedig jelentkezzenek a plébánián, hogy összegyűjthessük a bérmálkozásra készülőket és közösen készülhessünk a keresztény nagykorúság szentségének vételére.

6.  Szeptember 3-án, (szombat) 10.00 órakor tartják a győri Püspökvár udvarában a jubiláns házaspárok szentmiséjét. Kérjük, hogy akik házasságkötésük kerek évfordulóját ünneplik (5, 10, 15, 20, 25, vagy még valamely kerek évfordulót) és részt szeretnének venni az ünneplésben, augusztus 7-ig szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánia irodán, hogy adataikat (születési név, templomi házasságkötés helye és ideje) elküldhessük a püspökségre.   (Parkolás a fizetős mélygarázsban)




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok - 06.26.
(fájlméret: 915.0 KB, formátum: .pdf)