Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

aug
21
vasárnap

2022. Évközi 21. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 03:01

1.  Templomunk búcsújával kapcsolatban köszönjük testvéreink nagyszámú jelenlétét, az imádságokat, énekeket és adományaikat. Továbbá azt a nagy munkát, ami megelőzte az ünnepet: a templom takarítását, szépítését. Az előkészületet a tanácsadó-testület tagjainak és a szorgos asszonyoknak, akik segítettek az ünnep előkészítésében és lebonyolításában. Munkatársainknak, a templom kórusának önzetlenül végzett odaadó szolgálatát és a ministránsok helytállását. Külön köszönet illeti az Önkormányzat munkatársait, akik szintén bekapcsolódtak a szervezési-előkészületi munkába. Mindenkit az Úristen áldásával halmozzon el, hogy sok ilyen szép és felemelő ünnepben legyen részünk.

2.  Szombaton (aug. 27.) délután 15 órától zenés-énekes pikniket tart ifjúsági zenekarunk a Szent István templom előtt az árkádok alatt és a felső parkolóban Gyertek Ifjak Krisztushoz címmel, ahová várjuk a gitáros zenét kedvelőket. Legyen ez egy szép délután, amikor együtt gitározva, énekelve töltünk el egy kis időt. Lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre és zenekarunk közelebbi megismerésére. A pikniken az étkezés batyus jelleggel történik és hozzunk magukkal pokrócokat is, amit leterítve tudunk letelepedni.

3.  Szeptember 3-án (szombat), 10.00 órakor a győri Püspökvár udvarában ünnepi szentmisét tart Püspök úr a jubiláló házaspárok részére. Mivel a regisztrált házaspárok számára név szerinti ülőhelyet biztosítanak, ezért kérjük, hogy legkésőbb 9.30-ra érkezzenek meg a helyszínre. (Belépés a Püspökvár tornya alatt.) Idősebb vagy nehezen közlekedő családtagjaikat gépkocsival felhozhatják a Káptalandombra, de parkolási lehetőség a résztvevők nagy száma miatt a Káptalandombon nem áll rendelkezésre.
    Szeretnénk újra jelezni, hogy ülőhelyet és emléklapot csak a regisztrált házaspárok számára tudnak biztosítani.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszéndékok - 08.21.
(fájlméret: 801.0 KB, formátum: .pdf)