Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. március 29.,
Auguszta napja van.

 

okt
16
vasárnap

2022. Évközi 29. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.03.29. - 15:59

1.  Hálásan köszönjük plébániánk területén élő testvéreinknek az egyházi hozzájárulás (egyházi adó) befizetését, amivel a templom és a plébánia fenntartásához járultak hozzá. Kérjük, akik még nem teljesítették keresztény kötelességüket, december 15-ig legyenek kedvesek befizetni egyházi hozzájárulásukat, ami történhet személyesen a plébánián, vagy a templomban található sárga postai csekken, vagy banki utalással. (Banki utalásnál fontos, hogy a közlemény rovatba tüntessük fel az utca házszámot is.) Az utalással kapcsolatos információk megtalálhatók a plébánia weboldalán: http://szentistvansopron.hu/fooldal/egyhazi_ado

2.  Orsolya napi játszóház nagycsoportos gyerekeknek (okt. 19. 16 órától) Szent Orsolya R.K. Gimnázium, Ált. Isk., Óvoda - Deák tér 32. sz. alatt. Részletek a hirdetőtáblán lévő plakáton.

3.  A Szent Orsolya Iskola Sopron rajzpályázatot hirdet nagycsoportos óvodások részére. Részletek a hirdetőtáblán lévő plakáton.

4.  Freiler Vilmosné (Sopron, Mikes Kelemen utca 4. tel: 30/238-9927) szeretné volt férje teljes ruhatárát (akár részleteiben is) ingyenesen felajánlani idősödő korosztály számára. 70 kg-os testalkatú M-es méretű ruhákról van szó. A fenti elérhetőségen tudják az érdeklődők felvenni Freiler Vilmosnéval a kapcsolatot.

5.  Október 28-án pénteken tartjuk a templom hittantermében 16.00 órától a bérmálkozásra készülők részére a szentségfelkészítő kurzust. Kérjük a bérmálkozásra készülő fiatalok jelenlétét!

6.  November 26-án (szombat) 9.00-16.00 óráig nyílt napot tartanak Győrben a Brenner János Papnevelő Intézetben (Szeminárium), ahová várják a papi hivatás iránt érdeklődőket, akik megismerhetik a Szeminárium és a kispapok életét. A jelentkezés részletei megtalálhatók a Brenner János Hittudományi Főiskola honlapján
bjhf.hu/index.php/15-hirek-esemenyek/500-nyilt-nap-a-brenner-janos-papnevelo-intezetben-2 illetve a faliújságon lévő plakáton.

 

7. A plébánia hivatalban az ügyfélfogadás 10. 11-14-ig, (betegség miatt) szünetel.




Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok - 10.16.
(fájlméret: 802.0 KB, formátum: .pdf)