Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. május 22.,
Júlia, Rita napja van.

 

okt
15
vasárnap

2023. Évközi 28. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.05.22. - 18:39

1.  Vasárnap (okt. 22.) a missziók vasárnapját ünnepeljük. Ezen alkalomból országos gyűjtést tartunk katolikus templomainkban a missziók javára. Kérjük testvéreink adományait, amellyel az Egyház világméretű missziós munkáját támogatják.

2.  Orsolya napi játszóház nagycsoportos gyerekeknek (okt. 19. 16 órától) Szent Orsolya R.K. Gimnázium, Ált. Isk., Óvoda - Deák tér 32. sz. alatt. Részletek: http://sztorsolya.hu/index.php/2985-orsolya-napi-jatszohaz-2023.html

3.  A Szent Orsolya Iskola Sopron rajzpályázatot hirdet nagycsoportos óvodások részére. Részletek: http://sztorsolya.hu/index.php/2987-rajzolj-varat-kastelyt-palotat.html

4.  A Soproni Szent István Plébánia várja azok jelentkezését, akik bekapcsolódva a felnőtt hittanba a beavató szentségekben szeretnének részesülni (keresztség, bérmálás). Azokat az érdeklődőket is várjuk, akik már elnyerték a keresztéget, de valamilyen oknál fogva nem jutottak el az elsőáldozásig és a bérmálkozásig. De természetesen szívesen látjuk azokat is, akik már részesedtek a fenti szentségekben, viszont szeretnék kicsit szélesbíteni hitbeli tudásukat, kérdéseik lennének a hit, az egyház és a kereszténység kapcsán. Az előadások és beszélgetések a templom hittantermében lesznek kéthetente csütörtökönként 18 órától. Az első előadás időpontja október 26. (csütörtök) 18:00. Bármely korosztály szabadon, minden elköteleződés nélkül csatlakozhat.

3.  December 2-án (szombat) 9.00-16.00 óráig nyílt napot tartanak Győrben a Brenner János Papnevelő Intézetben (Szeminárium), ahová várják a papi hivatás iránt érdeklődőket, akik megismerhetik a Szeminárium és a kispapok életét. Bővebb információ a Brenner János Hittudományi Főiskola honlapján.
Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok - 10.15.
(fájlméret: 825.0 KB, formátum: .pdf)