Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 20.,
Tivadar napja van.

 

nov
27
vasárnap

Advent 1. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.20. - 15:59


1.  Ma 17.00 órakor imaórát tart a Cursillo közösség.


2. Hétfőtől reggel 6 órakor lesznek a Rorate, hajnali szentmisék templomunkban. Az adventi időben esti szentmisék hétköznapokon nem lesznek csak szombaton és vasárnap. Várunk szeretettel minden kedves testvérünket, mint ahogy ezt az elmúlt esztendőben is megtették. Jó volt együttesen készülni Megváltónk érkezésére. Úgy érzem és emlékeimben így is maradt meg, hogy nagyon sokan gyűltünk össze egy szívvel és lélekkel, örömben és odaadásban. Ezt adja meg mindenkinek az idei advent is.


3. Akik szeretnének katolikus újságokat a jövő évben is, szíveskedjenek előjegyeztetni a plébánián vagy a sekrestyében, és az előfizetéseket megtenni.


4. Azokat a beteg és idős embertársainkat, akik szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat és szentáldozásukat, kérjük, jelentsék a plébánián, hogy a következő hetekben felkereshessem őket. Azonban szeretettel kérjük, hogy ne karácsony hetére halasztódjék a betegek áldoztatása.


5. Az idei Adventben nemcsak a hajnali szentmiséken résztvevőknek szeretnénk nyújtani minden nap lelki útravalót, hanem az internetes világhálón keresztül mindazoknak, akik plébániánk honlapját meglátogatják. Szeretettel nyújtjuk, hogy így is hozzájárulhassunk egymás szép és meghitt adveni időszakához.

 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 350.0 KB, formátum: .pdf)