Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 26.,
Ervin napja van.

 

dec
04
vasárnap

Advent 2. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.26. - 05:58

 

1. Vasárnap 17.00 órától szentségimádási órát tartunk papi és szerzetesi
hivatásokért. Jöjjünk el minél többen, hogy együtt kérjük az aratás Urát, hívjon és küldjön minél több munkást aratásába!

 

2. Szeretettel várjuk továbbra is kedves testvéreinket a reggel 6 órakor
kezdődő hajnali szentmisékre. Az elmúlt héten is nagyon sokan vettek részt ezeken a szentmiséken. Segítsük továbbra is egymást az adventi közös úton.

 

3. A héten december 8-án, (csütörtök) a Boldogságos Szűzanya
Szeplőtelen Fogantatásának ünnepe lesz. Reggel 6 és este 6 órakor lesznek szentmisék templomunkban. Várunk szeretettel mindenkit.

 

4. A Cursillo közösség adventi köszöntőt rendez nyugdíjas tagjainak december 10-én (szombat) du. 3 órakor plébániánk hittantermében.

 

5. Készült a soproni templomokról képes forgatható naptár. Az újságos asztalokról vásárolható. A Szent István templom augusztus hónapban található meg. Az ára: 1500 Ft.

 

6. 2011. december 8-án (csütörtök) ünnepi főpapi szentmise lesz Budapesten a Normafánál, a Szent Anna réten az engesztelők egységéért. A szentmisét bemutatja Erdő Péter bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek. Jelentkezni lehet a Domonkos templom sekrestyéjében. Az autóbusz dec. 8-án de. 10 órakor indul a Domonkos templom elől. A részvételi díj 5000 Ft.

 

7. A Bencés templomban december 10-én, szombaton, lelki napot tartanak de. ½ 10 – 17 óráig. Vezeti: Tegzes Katalin segítő nővér.

 

8. A felújított Bencés Templom altemplomában urnafülkék válthatók. Érdeklődni lehet Horváth László atyánál.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 399.0 KB, formátum: .pdf)