Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 19.,
Emma napja van.

 

dec
11
vasárnap

Advent 3. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.19. - 20:09


1. Ma 17.00 órától imaóra lesz a CURSILLO - közösség vezetésével.


2. A hajnali szentmisékre szeretettel várjuk továbbra is kedves testvéreinket. Kedden emlékeznénk a Fatima-i Szűzanya megjelenésére. Mivel azonban hajnali szentmise van, ezért nem tartunk fatimai körmenetet.


3. Az idei adventben is végezzük a Szent Család szálláskeresési ájtatosságot, mely karácsony előtt 9 nappal kezdődik, így a héten pénteken kezdjük. Ennek célja: az advent imádsággal való megszentelése. Akik szeretnék a Szent Család képét elvinni otthonaikba, hogy együtt imádkozzon a család előtte, azok szíveskedjenek feliratkozni a sekrestyében. A hajnali szentmisék végén lehet elvinni a képet és másnap reggel adjuk tovább egy másik családnak.


4. Adventi jótékonysági koncertre hívunk szeretettel mindenkit, amit templomunkban tartunk 2011. december 16-án (péntek) 19.00 órától. A koncert bevételét a Kőszegi Úti Tagóvoda javára fordítjuk. A belépőjegy: 500 Ft. A koncerten közreműködik: A Fuvolaszó Együttes és a Szent István templom ifjúsági zenekara.


Városi hirdetések:

5. A Nyugat-magyarországi Egyetem szeretettel hív mindenkit Karácsonyesti harangok című 10. jubileumi adventi koncertjére. A koncert 2011. december 13-án, (kedd) 18.00 órakor kezdődik a Közgazdaságtudományi Kar Aulájában. Ünnepi köszöntőt mond: Prof. Dr. Faragó Sándor rektor.


6. A Szent György Plébánia és a Szent Pál Katolikus Szakkollégium tisztelettel hív mindenkit 2011. december 15-én, (csütörtök) Tájmel Antal Győr-szabadhegyi plébános úr, egykori soproni káplán előadására, melynek címe: Bibliai ráhangolódás a betlehemi titokra.


7. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége tisztelettel hív mindenkit 2011. december 16-án (péntek) 19.00 órai kezdettel, Karácsony misztériuma című előadásra a Szent György plébánia Jezsuita termébe. Az előadást: Kálmán Imre plébános tartja.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 474.0 KB, formátum: .pdf)