Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 20.,
Tivadar napja van.

 

jan
15
vasárnap

Évközi 2. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.20. - 01:27


1. Vasárnap 17.00 órától imaórát tart a Cursillo közösség. Hívjuk szeretettel kedves testvérinket.


2. A héten elindítottuk és minden héten szerdán végezzük az esti szentmise után a zsolozsmát. A zsolozsma az egyház hivatalos imádsága, amit papi, szerzetesi és egyéb közösségek végeznek, de egyénileg is végezhető. A mi templomi közösségünk is csatlakozik ehhez az imához, és ezért szerdánként a vesperást, az esti dicséretet imádkozzuk. Szeretettel hívunk mindenkit.


3. A héten, hétfőtől – szombatig kerül megtartásra az ÖKUMENIKUS IMAHÉT, amikor együtt imádkozunk a Krisztushívők egységéért. Ennek részletes programja a hirdetőtáblákon olvasható.


4. A soproni KÉSZ, a Kálvin Kör és a Luther Kör szeretettel hív mindenkit a Magyar Kultúra napja, ünnepi programjaira, melyet 2012. január 22-én (vasárnap) tartanak. Az ünnepi szónok: Dr. Veres András szombathelyi megyéspüspök úr lesz. Részletes tájékoztató a hirdetőtáblán megtalálható.


5. A Szent Imre templomban 24 órás szentségimádást tartanak január 21-én, Hazánkért és Európáért.


6. Jövő vasárnap, január 22-én tartják a Szent Margit templom búcsúját. Az ünnepi szentmise de. 11 órakor kezdődik, amit Kárpáti Sándor váci egyházmegyés atya celebrál. Az ünnepre szeretettel hívnak mindenkit. A képviselőtestületek delegáltjait a szentmisét követő agapéra is várják szeretettel.

 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 683.0 KB, formátum: .pdf)