Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 26.,
Ervin napja van.

 

szept
18
vasárnap

Évközi 25. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.26. - 12:08


1. Vasárnap 16.00 órakor a kisgyermekek részére „MOCORGÓ-MISÉT” tartunk, melyre szeretettel hívjuk őket.


2. Jövő vasárnap Szentírás vasárnapja lesz. Ünnepélyesen kihelyezzük a Bibliát, hogy az Úr szava, tanítása előtt tiszteletünket fejezhessük ki.


3. „A Magyar Katolikus Püspöki Kar azzal a nyomatékos kéréssel fordul a kedves hívekhez, hogy az október folyamán tartandó népszámlálás alkalmával vallják meg a Katolikus Egyházhoz való tartozásukat. Ezt abban az esetben is tegyék meg, ha esetleg a népszámlálási biztos erre nem kérdezne rá.”


Városi hirdetések:


4. Sopron Város Védőjének, Szent Mihály főangyalnak a búcsúját, 2011. szeptember 25-én, vasárnap délelőtt ½ 10 órakor ünnepelik a Szent Mihály templomban.
Továbbá szeretettel hívják a kedves híveket szeptember 29-én, (csütörtök) 18 órakor kezdődő Szent Mihály napi ünnepi szentmisére a Szent Mihály templomba. A szentmisét Bíró László családreferens püspök úr végzi.


5. A Szent Margit Plébánia zarándoklatot szervez Ausztria ősi magyar kegyhelyeire, 2011. október 8-án. Jelentkezni lehet a Szent Margit Plébánián. A részletes tájékoztatás a hirdetőtáblán megtalálható.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 441.0 KB, formátum: .pdf)