Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 25.,
Márk napja van.

 

nov
06
vasárnap

Évközi 32. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.25. - 03:19



1. Vasárnap 17.00 órától szentségimádást tartunk papi és szerzetesi hivatásokért a rózsafüzér társulat tagjai vezetésével.


2. Az idei évben is szeretnénk pásztorjátékkal megajándékozni a családokat karácsony szentestéjén. Ezért kérjük azokat a hittanos gyermekeket, akik szeretnének a pásztorjátékban szerepelni, a hét folyamán a hitoktatóknál jelentkezzenek. Szombaton 15.00 órától a plébánia hittantermében osztjuk ki a pásztorjáték szerepeit, amelyre várjuk szeretettel a gyermekeket.


3. Jövő vasárnap az esti szentmise után Fatima-i körmenetet tartunk.


Városi hirdetés:
4. A Szent Orsolya Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium 2011. november 30-án beiskolázási tájékoztatót tart. A Szent Orsolya iskola 1747 óta áll a katolikus oktatás-nevelés szolgálatában. Fennállása során ezrek sajátították el falai között azt a krisztusi alapokon nyugvó tudást és világlátást, melyre mindenkor bátran építették kiegyensúlyozott egyéni és családi életüket. Hogy mennyire szükség van a világos és egyértelmű keresztény nevelésre, azt nap, mint nap tapasztaljuk. A jövőt csak gyermekeinken, fiataljainkon keresztül vagyunk képesek befolyásolni. Minden továbbtanuló érdeklődő diákot – szüleivel együtt – szeretettel várnak. Részletesebb tájékoztatás a hirdetőtáblán megtalálható.

 

 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 444.0 KB, formátum: .pdf)