Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 19.,
Emma napja van.

 

máj
22
vasárnap

Húsvét 5. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.19. - 14:56


1. Ma 18.00 órától imaóra lesz a Cursillo-közösség tagjai vezetésével.


2. A szentmisék előtt májusi litániákra továbbra is várjuk szeretettel a Szűzanyát köszöntő kedves testvéreinket és egyben megköszönöm nagyszámú jelenlétüket.


3. Hétfőn Boldog Apor Vilmos vértanú püspökünk ünnepét üljük a győri Bazilikában, ahol de. 11 órakor ünnepi püspöki szentmise kezdődik.


4. Jövő vasárnap lesz templomunkban a bérmálás, de. 10 órakor. Főtisztelendő Maráz Sándor prépost úr szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. A bérmálkozók részére próba lesz itt a templomban pénteken du. 5 órától, melyen kötelező a részvétel. Gyónásukat is ezen a napon végzik el. Kérünk mindenkit, hogy a szülők és bérmaszülők részére fenntartott helyeket szíveskedjenek szabadon hagyni. Ezen ünnepi szentmisén csak az általunk megbízott fényképész működhet.


5. Plébániánk diakónusának, Kaposi Gábor pappá szentelésére autóbuszt indítunk. Akik részt kívánnak venni a papszentelésen 2011. május 31-ig iratkozzanak fel a sekrestyében, vagy a plébánián. Az autóbusz költsége személyenként 2000 Ft.


Városi hirdetés:


Az idei évben először rendezik meg Sopronban az Eisenstadti Egyházmegyével együtt a TEMPLOMOK ÉJSZAKÁJA programot. Ez most Sopron belvárosának templomait érinti. Az időpont: 2011. május 28. (szombat) 18.00-tól. Részletes program a hirdetőtáblákon olvasható.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 439.0 KB, formátum: .pdf)