Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 25.,
Márk napja van.

 

máj
29
vasárnap

Húsvét 6. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.25. - 17:43

 


1. Kedden tarjuk az esti szentmise előtt az utolsó májusi litániát. Megköszönöm mindazoknak jelenlétét, akik oly nagy számmal jöttek egész hónapban köszönteni a Boldogságos Szűzanyát.


2. Június hónap Jézus Szentséges Szívének van szentelve. Ezért minden pénteken az esti szentmise előtt, ¾ 7-től Jézus Szíve litániát végzünk. Várunk szeretettel mindenkit. A héten első péntek lesz, készüljünk szentgyónással és szentáldozással.

3. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének ünnepét tartjuk.

 

 

Városi hirdetés:

 

4. A Szent György utca 2. szám alatt megnyílt a nevében Szent Péter apostol szavait idéző „Élő kövek” könyv – és kegytárgybolt. Legyen szó a képes könyveket böngésző, Jézussal először találkozó kisgyerekről, vagy a komoly teológiai műveltséggel bíró felnőtt olvasóról: a történelmi belváros szívében életre kelt üzlet választéka, átfogja a legfontosabb keresztény kiadók kínálatát. Az üzlet szórólapját, ami lehet egy könyvjelző is, megtalálják az újságos asztalokon. Szeretettel várnak mindenkit.

 

5. A felnőtt katekézis sorozat folytatódik a Szent György Plébánia Jezsuita termében. Az időpont: 2011. június 3. (péntek) 19.00 óra. Az előadás címe: Az egyházi rend szentsége, Isten népének szolgálatára. Az előadást Bognár István atya tartja.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 433.0 KB, formátum: .pdf)