Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 19.,
Emma napja van.

 

jún
12
vasárnap

Pünkösdvasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.19. - 08:24

 

1. Pünkösdhétfőn is vasárnapi miserend lesz templomunkban. Holnap az esti szentmise után fatimai-körmenetet tartunk, majd a hittanteremben képviselőtestületi gyűlést.

 

2. 2011. június 17-én (péntek) de. 10 órakor lesz Győrött a papszentelés. Kaposi Gábor és Vadász Zoltán diakónusokat szenteli püspök úr pappá. Bors Imre és Mogyorósi Márk kispapokat pedig diakónussá. A papszentelésre az autóbusz a templom elől indul 7.30 órakor, és a papszentelés után egy órán belül indul vissza Sopronba.

 

3. 2011. június 18-án (szombat) 20.00 órától szentségimádás lesz templomunkban hálából a papság ajándékáért. A szentségimádást az újmisés atya vezeti és a két újonnan szentelt diakónus. A szentségimádás alatt gyónási lehetőség lesz.

 

4. Kaposi Gábor újmisés, 2011. június 19-én (vasárnap) 16.00-kor mutatja be első szentmiséjét templomunkban. Imádsággal és engeszteléssel készüljünk erre az ünnepre. Az újmisés részére, akik adományt szeretnének adni, az újmisén történő perselyezés alkalmával ezt megtehetik, ami az ő javát szolgálja. Az újmise után a templom előtt fogadásra várjuk a kedves testvéreket. Ezért szeretettel kérjük, hogy akik süteményeket tudnak hozni, azok szombaton délután szíveskedjenek elhozni.

 

5. Jövő vasárnap az újmise miatt nem lesz „Mocorgós-mise” a kisgyermekek részére. Egy héttel később lesz, június 4. vasárnapján 16.00 órakor. Ugyancsak jövő vasárnap az újmise miatt az esti szentmise is elmarad.
 




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 443.0 KB, formátum: .pdf)