Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2024. április 27.,
Zita napja van.

 

jún
19
vasárnap

Szentháromság vasárnap

Feltöltés dátuma: 2024.04.27. - 05:59

 


1. Vasárnap 16.00 órakor újmise lesz templomunkban. A papság és a rokonság részére fenntartott helyeket szíveskedjenek szabadon hagyni.

 

2. Az újmise miatt nem lesz „Mocorgós-mise” a kisgyermekek részére. Egy héttel később lesz, június 4. vasárnapján 16.00 órakor. Ugyancsak az újmise miatt az esti szentmise is elmarad.

 

3. Jövő vasárnap Úrnapja lesz, Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepe. A 8.30 órakor kezdődő szentmise után tartjuk az úrnapi körmenetet. A 10 órás szentmise elmarad. Kérjük kedves mindnyájukat, hogy az úrnapi oltárok feldíszítésében és virágszirmok gyűjtésében segítségünkre legyenek. Virágszirom-hintésre az elsőáldozó kisleányokat kérjük. Részükre és a ministránsok részére próbát tartunk itt a templomban, pénteken 17.00 órától. Akik az úrnapi oltárok feldíszítéséhez virágokat tudnak ajándékozni, a hét folyamán szíveskedjenek elhozni. Hálásan köszönjük előre is nagylelkűségüket.

4. Hétfőtől csütörtökig lelkigyakorlaton veszek részt. Ezekre a napokra helyettesítést ajánlott fel az újmisés atya.

 

5. 2011. július 2-án (szombat) „Élő Rózsafüzér” gyalogos zarándoklat lesz az imacsoportok részére. A zarándoklat a Szent István templomból indul de. 10 órakor, a Szent Mihály és Szent Imre templomokat érintve érkeznek az Erzsébet kerthez, ahol csatlakoznak a városfelajánló imaközösséghez Bánfalváig. A zarándoklat 19.00 órakor szentmisével zárul a Szent István templomban.




Csatolmányok

Heti liturgia
(fájlméret: 444.0 KB, formátum: .pdf)