Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia

Ma 2021. május 14.,
Bonifác napja van.

 

aug
30
vasárnap

2020. Évközi 22. vasárnap

Feltöltés dátuma: 2021.05.14. - 21:43

1.  Csütörtökön az esti szentmise után 19.30-tól szentségimádást tartunk.

2. A héten elsőpéntek lesz. Engeszteljük Jézus Szent Szívét, végezzünk szentgyónást és járuljunk szentáldozáshoz.

 

3.  Szeptember 4-én (péntek) szülői tájékoztatót tartunk az őszi elsőáldozással és bérmálással kapcsolatban a templom hittantermében. Kérem, hogy az elsőáldozásra készülők szülei 16.30-ra szíveskedjenek megjelenni (legalább egy szülő), a bérmálkozásra készülőket pedig 17.30-ra várom.

4.  A nyári hónapok elmúltával plébániánkon a hivatali idők ismét a megszokott rendben lesznek:
        kedd és csütörtök de. 9-11 óráig,
        szerda és péntek 15-17 óráig. 

5.  Szeptember 8-án (kedd) templomunk felszentelésének évfordulójának napján a szentmise után 20 órakor kerül sor a templom előtt lévő Szent István szoborcsoport emléktáblájának megáldására és leleplezésére. Ez a nap egybeesik az ágfalvi csata emléknapjával is. Részletek a faliújságon lévő plakáton és a plébánia weboldalának az elmúlt heti hirdetés menüjének csatolmányában.

6.  A Szent Imre Plébánia szeretettel várja a 14 és 35 év közötti fiatalokat minden hónap második péntekén szentmisére és dicsőítő virrasztásra, melyet a plébánia Töviskorona együttesének színvonalas zenéje alapoz meg. Az első alkalom szeptember 11-én, pénteken 19.15-kor kezdődik a Szent Imre templomban, melynek mottója: „Kerülj beljebb! – Újratervezés”. Részletek a kitett plakáton olvashatók.

 

7.  A soproni Regnum Marianum katolikus közösség vezetőképzőt indít, olyan 15-25 éves gyakorló keresztény fiataloknak, akik szívesen fejlesztenék magukat hittani ismeretekben, pedagógiában, önismeretben és egyéb vezetési praktikákban. Bővebb információkat a plakáton, illetve a szórólapon olvashatnak az érdeklődők.
 
Csatolmányok

Heti liturgia, miseszándékok
(fájlméret: 918.0 KB, formátum: .pdf)
Szeptember hónap miseszándékai
(fájlméret: 481.0 KB, formátum: .pdf)
Békeköszöntés a szentmisében - Körirat
(fájlméret: 223.0 KB, formátum: .pdf)